NL
FR
UK

Onze diensten

Afprinten
Modulaire wanden

 

Meer diensten
Modulaire wanden
90 degrees is een no-nonsense team met multidisciplinaire talenten die ontwerpt en produceert designmeubilair voor verschillende markten: design furniture, communication furniture, private furniture.

 

90°
Luisteren naar de klant, de briefing verwoorden in een duidelijk concept, gedreven ontwerpen, functionaliteit koppelen aan design, innoveren, de briefing niet uit het oog verliezen en in huis produceren. Dit is de dagdagelijkse adrenaline van het 90degrees team.
Een no-nonsense team met multidisciplinaire talenten ontwerpt en produceert designmeubilair voor verschillende markten: design furniture, promotioneel meubilair, private furniture.

Inspelend op design trends en de vraag van de evenementenmarkt, ontwerpt 90° functioneel designmeubilair. Bij deze op maat geproduceerde meubelen gaat 90° steeds op zoek naar de belangrijke kenmerken die een functioneel object moet bevatten: vernieuwing, idiot proof opstelling, resistentie bij intensief gebruik, transporteerbaarheid.

Naast deze functioneel-esthetische kenmerken onderscheidt 90° zich door zijn ervaring met de communicatie sector. Als het gaat om het ontwerp van een mobiele bar, een display, een showroom, een etalage, point of sales , een shop in shop, een stand, enz. denkt 90° pro-actief mee met de marketing van het merk. Ze zorgen voor een goede vertaling van de corporate look & feel en verwerken die in een catchy branding op hun designmeubelen. Daarom ontwerpt en produceert 90° op vandaag heel wat designmeubilair die ingezet wordt bij brand visualisatie, advertenties, brand activation, evenementen.

 

Modulaire wanden
shop in shop
Modulaire wanden
private interieur inrichting
Op maat gemaakte interieurs volgens de wensen van de klant.
Modulaire wanden
Standen

Beursconcepten op maat voor elke sector.

Modulaire wanden
mobiele bar & buffet systemen

Voor elke toepassing een gepast design.

Modulaire wanden
brand- & product presentation
Consument gerichte oplossingen van A tot Z.
Modulaire wanden
design meubelen
Modulaire wanden
Evenementen

De perfecte sfeer en locatie
voor elk concept.

Modulaire wanden

Scheidingwanden voor beurzen of evenementen.
Snel en eenvoudig op te bouwen met weinig personen.
Naargelang de wensen van de klant gebogen of rechte wanden.
Hoogtes en lengtes zijn variabel.Wanden zijn allemaal modulair.
Wanddelen uitgevoerd in aluminium en polycarbonaat.
Logo's, visuals, kleuren,.. eenvoudig aan te brengen en te verwisselen.