NL
FR
UK

Onze diensten

Afprinten
Standen

 

Meer diensten
Standen
90 degrees is een no-nonsense team met multidisciplinaire talenten die ontwerpt en produceert designmeubilair voor verschillende markten: design furniture, communication furniture, private furniture.

 

90°
Luisteren naar de klant, de briefing verwoorden in een duidelijk concept, gedreven ontwerpen, functionaliteit koppelen aan design, innoveren, de briefing niet uit het oog verliezen en in huis produceren. Dit is de dagdagelijkse adrenaline van het 90degrees team.
Een no-nonsense team met multidisciplinaire talenten ontwerpt en produceert designmeubilair voor verschillende markten: design furniture, promotioneel meubilair, private furniture.

Inspelend op design trends en de vraag van de evenementenmarkt, ontwerpt 90° functioneel designmeubilair. Bij deze op maat geproduceerde meubelen gaat 90° steeds op zoek naar de belangrijke kenmerken die een functioneel object moet bevatten: vernieuwing, idiot proof opstelling, resistentie bij intensief gebruik, transporteerbaarheid.

Naast deze functioneel-esthetische kenmerken onderscheidt 90° zich door zijn ervaring met de communicatie sector. Als het gaat om het ontwerp van een mobiele bar, een display, een showroom, een etalage, point of sales , een shop in shop, een stand, enz. denkt 90° pro-actief mee met de marketing van het merk. Ze zorgen voor een goede vertaling van de corporate look & feel en verwerken die in een catchy branding op hun designmeubelen. Daarom ontwerpt en produceert 90° op vandaag heel wat designmeubilair die ingezet wordt bij brand visualisatie, advertenties, brand activation, evenementen.

 

Standen
shop in shop
Standen
private interieur inrichting
Op maat gemaakte interieurs volgens de wensen van de klant.
Standen
mobiele bar & buffet systemen

Voor elke toepassing een gepast design.

Standen
Modulaire wanden

Snel, oneindig koppelbaar, praktisch,...

Standen
brand- & product presentation
Consument gerichte oplossingen van A tot Z.
Standen
design meubelen
Standen
Evenementen

De perfecte sfeer en locatie
voor elk concept.

Standen

Voor elke klant en sector een standconcept op maat.
Volledige 2D inplanting en 3D visualisering van de gewenste concepten.
Inplanting van eyecatchers , displays , verlichte elementen , bars , wanden ,...
Design bars , buffetten , meubilair kan gehuurd worden.
www.design4rent.net
Perfecte integratie van logo's , visuals , kleuren , ...