NL
FR
UK

Onze diensten

Afprinten
Evenementen

 

Meer diensten
Evenementen
90 degrees is een no-nonsense team met multidisciplinaire talenten die ontwerpt en produceert designmeubilair voor verschillende markten: design furniture, communication furniture, private furniture.

 

90°
Luisteren naar de klant, de briefing verwoorden in een duidelijk concept, gedreven ontwerpen, functionaliteit koppelen aan design, innoveren, de briefing niet uit het oog verliezen en in huis produceren. Dit is de dagdagelijkse adrenaline van het 90degrees team.
Een no-nonsense team met multidisciplinaire talenten ontwerpt en produceert designmeubilair voor verschillende markten: design furniture, promotioneel meubilair, private furniture.

Inspelend op design trends en de vraag van de evenementenmarkt, ontwerpt 90° functioneel designmeubilair. Bij deze op maat geproduceerde meubelen gaat 90° steeds op zoek naar de belangrijke kenmerken die een functioneel object moet bevatten: vernieuwing, idiot proof opstelling, resistentie bij intensief gebruik, transporteerbaarheid.

Naast deze functioneel-esthetische kenmerken onderscheidt 90° zich door zijn ervaring met de communicatie sector. Als het gaat om het ontwerp van een mobiele bar, een display, een showroom, een etalage, point of sales , een shop in shop, een stand, enz. denkt 90° pro-actief mee met de marketing van het merk. Ze zorgen voor een goede vertaling van de corporate look & feel en verwerken die in een catchy branding op hun designmeubelen. Daarom ontwerpt en produceert 90° op vandaag heel wat designmeubilair die ingezet wordt bij brand visualisatie, advertenties, brand activation, evenementen.

 

Evenementen
shop in shop
Evenementen
private interieur inrichting
Op maat gemaakte interieurs volgens de wensen van de klant.
Evenementen
Standen

Beursconcepten op maat voor elke sector.

Evenementen
mobiele bar & buffet systemen

Voor elke toepassing een gepast design.

Evenementen
Modulaire wanden

Snel, oneindig koppelbaar, praktisch,...

Evenementen
brand- & product presentation
Consument gerichte oplossingen van A tot Z.
Evenementen
design meubelen

Evenementen

Voor elk evenement een passende sfeer en locatie.
Volledig uitwerken van het gewenste concept.
2D inplanting van design meubilair in grondplannen 
(beurzen, gebouwen,...)
3D visualisatie van het gewenste concept (sfeer, meubilair,...)
Integratie van op maat geproduceerde balies , bars , buffeten , 
multimedia wanden , verlichtings elementen , ...
Combinaties van design meubilair met conceptmatig 
geproduceerd maatwerk , eyecatchers , displays...